American Crew Precision Blend

Boje pa amoniak e krijuar per kamoflim sa me natyral te thinjave te flokeve dhe mjekres ne vetem 5 minuta. Lahet me shume lehtesi nga lekura duke mos lene shenja pas lyerjes. Pa amoniak dhe delikate mbi lekuren e fytyres dhe kokes.

Filtra

Mjekra

10 produkte

American Crew Precision Blend Dark 2-3American Crew Precision Blend Dark 2-3

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Medium Natural 4-5American Crew Precision Blend Medium Natural 4-5

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Brown - Medium Ash 5-6American Crew Precision Blend Brown - Medium Ash 5-6

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Light 7-8American Crew Precision Blend Light 7-8

Boje flokesh & mjekre

American Crew Precision Blend Developer | Duo CosmeticsAmerican Crew Precision Blend Developer

Aktivizues boje Crew

American Crew Precision Blend Shampoo

Floke

American Crew Precision Hair Color SpongeAmerican Crew Precision Hair Color Sponge
Mbaruar
American Crew Precision Blading Color CombAmerican Crew Precision Blading Color Comb
American Crew Precision Small Color BrushAmerican Crew Precision Small Color Brush
Mbaruar
American Crew Precision Color Shaker BottleAmerican Crew Precision Color Shaker Bottle