E RE

Filtra

Sipas flokut

45 produkte

American Crew Heavy Hold PomadeAmerican Crew Heavy Hold Pomade

Stilues flokesh me shkelqim

ju mundeson kontrollin dhe shkelqimin me te larte te mundshem pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Spraj Flokesh Pa shplarje per Femije Revlon Professional Equave Princess | Duo CosmeticsEquave Kids Princess Detangling Conditioner
American Crew Cream PomadeAmerican Crew Cream Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Beard Foam CleanserAmerican Crew Beard Foam Cleanser | Duo Cosmetics

Shkume pastruese mjekre

pastron dhe rifreskon mjekren pa shplarje me uje

OfertaLek 2,000.00 ALL
Mbaruar
American Crew Americana Fragrance

OfertaLek 4,500.00 ALL
Revlon Professional PROYOU HAIRSPRAY STRONG | Duo CosmeticsProyou Setter Extreme Hold Hairspray

OfertaNga Lek 700.00 ALL
Revlon Professional PROYOU HAIRSPRAY MEDIUM | Duo CosmeticsProyou Setter Medium Hold Hairspray

OfertaNga Lek 700.00 ALL
Revlon Professional PROYOU MOUSSE MEDIUM | Duo CosmeticsProyou Definer Mousse Medium Hold

OfertaLek 1,500.00 ALL
revlon professional PROYOU THE AMPLIFIER SUBSTANCE UP | Duo CosmeticsProyou Amplifier Substance Up Texturizing Gel
revlon professional PROYOU THE FIXER SHIELD | Duo CosmeticsProyou Fixer Heat Protection Shield

OfertaLek 1,800.00 ALL
revlon professional PROYOU THE AMPLIFIER BUMP UP | Duo CosmeticsProyou Amplifier Bump Up Volumizing Spray
Proyou Twister Beach Style Activator SprayProyou Twister Beach Style Spray

Spraj stilues flokesh

krijoni stilime me teksture maksimale dhe efekt plazhi pa i fiksuar.

OfertaLek 1,700.00 ALL
revlon professional PROYOU THE TAMER SLEEK BALM | Duo CosmeticsProyou Tamer Sleek Smoothing Balm

OfertaLek 1,700.00 ALL
Proyou Twister Scrunch Curl Activating GelXhel Stilues per floke kacurrela ProYou Twister Scrunch nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

Xhel/Krem stilues kacurrelash

baza stiluese per cdo floke me onde apo kacurrela. Kontroll elastik dhe jo fiksues.

OfertaNga Lek 700.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Conditioner

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Mbaruar
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER BOOSTER | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Booster Treatment

OfertaLek 2,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER MASK | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Mask

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE KEEPER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE KEEPER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Conditioner

OfertaNga Lek 600.00 ALL