Floke

Filtra

Sipas flokut

375 produkte

Mbaruar
Spray per stilime floket me volum tek rrenjet nga Style Masters | Duo Cosmetics

Spray stilues flokesh

aplikohet direkt mbi rrenje duke krijuar volum dhe ngritje aty ku duhet.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Xhel stilues flokesh profesional Style Masters Defining Gel | Duo Cosmetics

Xhel stilues flokesh

force mesatare per aplikim si perfundues stilimi ose para tharjes se flokeve si strukture.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Pers stilime flokesh te crregullta dhe me teksture Style Masters Memory Spray | Duo Cosmetics

Spray stilues flokesh

krijoni stilime me tekstrure dhe perfundim mat pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Serum flokesh premium Style Masters Brightistic Shine Serum | Duo CosmeticsStyle Masters Brightistic Shine Serum

Serum stilues flokesh

shkelqim dhe lemueshmeri ne fund te stilim te flokeve.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Style Masters California Days Molding CreamStilime flokesh te ç'rregullta ashtu si ne plazh me Style Masters Molding Cream | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

Magnet Ultimate Reparative Melting Balm nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,200.00 ALL
Magnet Ultimate Post Technical Treatment nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

OfertaLek 3,500.00 ALL
Magnet Care Post-Technical Shampoo

OfertaLek 3,500.00 ALL
Magnet Ultimate Daily Fix & Shield nga Revlon Professional | Duo Cosmetics
Magnet Blonde Oil Developer 30vol

Aktivizues dekoloranti

OfertaLek 1,800.00 ALL
Magnet Blonde Oil Developer 20 Vol

Aktivizues dekoloranti

OfertaLek 1,800.00 ALL
Magnet Blonde Oil Developer 10vol

Aktivizues dekoloranti

OfertaLek 1,800.00 ALL
Magnet Blonde Soft Lightener Cream

Floke

OfertaLek 1,200.00 ALL
Mbaruar
Seti Profesional Restart Shampo dhe Maske per trajtimin e flokeve te lyer nga Revlon Professional | Duo CosmeticsRestart Color Protective Shampoo & Mask

OfertaLek 2,800.00 ALL ÇmimiLek 4,300.00 ALL
NUTRI COLOR FILTERS 050NUTRI COLOR FILTERS 050

OfertaLek 1,700.00 ALL
NUTRI COLOR FILTERS 097NUTRI COLOR FILTERS 097

OfertaLek 1,700.00 ALL