Floke Kaçurrela

Filtra

Sipas flokut

18 produkte

Proyou Twister Curl Moisturizing Conditioner | Duo CosmeticsProyou Twister Curl Conditioner

Balsam kacurrelash

kyçni hidratimin dhe mbyllin kutikulat e flokeve kacurrela per te leiminuar frizz.

OfertaLek 1,300.00 ALL
Proyou Twister Curl Moisturizing Shampoo | Duo CosmeticsProyou Twister Curl Shampoo

Shampo kacurrela

shampo e cila siguron hidratimin dhe strukturen e duhur per krijimin e kacurrelave perfekte.

OfertaNga Lek 1,200.00 ALL
Proyou Twister Scrunch Curl Activating GelXhel Stilues per floke kacurrela ProYou Twister Scrunch nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

Xhel/Krem stilues kacurrelash

baza stiluese per cdo floke me onde apo kacurrela. Kontroll elastik dhe jo fiksues.

OfertaNga Lek 700.00 ALL
Proyou Twister Beach Style Activator SprayProyou Twister Beach Style Spray

Spraj stilues flokesh

krijoni stilime me teksture maksimale dhe efekt plazhi pa i fiksuar.

OfertaLek 1,700.00 ALL
Labelm Curl Define Shine Top Coat | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Labelm Curl Define Foam | Duo CosmeticsLabel.m Curl Define Foam | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Curl Spray | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Curl Define Souffle | Duo CosmeticsLabel.m Curl Define Souffle | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Curl Define Cream | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Label.m Leave In Conditioner | Duo Cosmetics

OfertaNga Lek 2,200.00 ALL
Xhel stilues floke kacurrela Style Masters | Duo CosmeticsLinja profesionale premium stiluese flokesh Style Masters | Duo Cosmetics

Xhel/krem stilues kacurrelash

rifresoni ondet me xhelin/krem i cili krijon kontroll mesatare per kacurrela te lirshme.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Xhel stilues floke kacurrela Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Curly Fanaticurls

Xhel/krem stilues kacurrelash

per kacurrela te theksura dhe nen kontroll.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Restart Curls Nourishing ShampooRestart Curls Nourishing Shampoo

Shampo kacurrelash

shampo delikate per floke kacurrela pa silikone & pa sulfate, me Jojoba Oil

OfertaNga Lek 500.00 ALL
Restart Curls Nourishing ConditionerRestart Curls Nourishing Conditioner

Balsam kacurrelash

balsam hidratues kacurrelash me ose pa shplarje

OfertaNga Lek 500.00 ALL
Restart Curls Nourishing MaskRestart Curls Nourishing Mask

Maske kacurrelash

maske hidratuese per floke kacurrela me vaj Jojoba, pa Silikone, Pa paraben

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Restart Curls Defining CreamRestart Curls Defining Cream

Krem definues kacurrelash

definicion, lemueshmeri dhe kontroll friz per floket kcurrela

OfertaLek 2,500.00 ALL
Restart Curls Refreshing TonicRestart Curls Refreshing Tonic

Tonik kacurrelash

ri-aktivizues i kacurrelave diten e neserme pas larjes dhe stilimit, pa Silikone, me vaj Jojoba

OfertaLek 3,000.00 ALL
Restart Curls Multipurpose Gel To OilRestart Curls Multipurpose Gel To Oil

Xhel/Vaj stilues kacurrelash

xhel qe transformohet ne vaj multifunksional ushqyes dhe mirembajtes kacurrelash, me vaj Jojoba

OfertaLek 2,500.00 ALL