Meshkuj

Filtra

Sipas flokut

99 produkte

American Crew Whip CreamAmerican Crew Whip Cream

Paste stiluese flokesh

kontroll mesatar & shkelqim natyral & volum

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Prep & Prime Tonic | SagemaAmerican Crew Prep & Prime Tonic

Spraj para stilues

perforcues stilimi i cili aplikohet para tharjes se flokut per ti dhene strukture, trashje dhe pamje me te plote.

OfertaLek 1,800.00 ALL
5.0
American Crew Matte Clay SprayAmerican Crew Matte Clay Spray

Spraj stilues mat

aplikojeni para tharjes se flokut per trashje te fijes se flokut dhe volum.

OfertaLek 1,900.00 ALL
American Crew Anti Hairloss Scalp LotionAmerican Crew Anti Hairloss Scalp Lotion

Trajtues kundra renies

i mbushur me perberes aktiv te cilet ushqejne, forcojne dhe rigjenerojne floket e dobet qe bien.

OfertaLek 3,800.00 ALL
American Crew Anti Hairloss ShampooAmerican Crew Anti Hairloss Shampoo

Shampo kundra renies

pastrim delikat dhe perberes rigjenerues kundra renies se flokut

OfertaNga Lek 1,900.00 ALL
Mbaruar
American Crew Precision Color Shaker BottleAmerican Crew Precision Color Shaker Bottle
American Crew Precision Small Color BrushAmerican Crew Precision Small Color Brush
Mbaruar
American Crew Precision Blading Color CombAmerican Crew Precision Blading Color Comb
American Crew Precision Hair Color SpongeAmerican Crew Precision Hair Color Sponge
Style Masters California Days Molding CreamStilime flokesh te ç'rregullta ashtu si ne plazh me Style Masters Molding Cream | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

Artero Black Backpack

OfertaLek 8,500.00 ALL
Artero Cape Black

OfertaLek 1,900.00 ALL
Mbaruar
Artero Apron Barber DenimArtero Apron Barber Denim

OfertaLek 4,000.00 ALL
Mbaruar
ARTERO SCISSOR CASE GREENARTERO SCISSOR CASE GREEN

OfertaLek 3,200.00 ALL
Artero Scissor Case GreyArtero Scissor Case Grey

OfertaLek 3,200.00 ALL
Mbaruar
Artero Tekila F4 Black Hair Dryer 2300W
Mbaruar
Artero Eternal Brushless Hair Dryer Silver 2000w
Tharese profesionale me fuqi 2500W Artero Tropic | Duo CosmeticsARTERO TROPIC HAIR DRYER 2500W

OfertaLek 13,000.00 ALL
Artero Ge-Bion 17 Vent Brush

OfertaLek 2,200.00 ALL
Artero Graphite 16mm BrushArtero Graphite 16mm Brush

OfertaLek 2,200.00 ALL