Esenciale Morgan Taylor

Filtra

Brand

30 produkte

Morgan Taylor React Top CoatMorgan Taylor React Top Coat

OfertaLek 1,300.00 ALL
Morgan Taylor React Base CoatMorgan Taylor React Base Coat

OfertaLek 1,300.00 ALL
Morgan Taylor React Max Satin Nail Strengthener

Forcues thonjsh

aplikojeni si shtrese baze mbi thonj te holle dhe te dobet si perforcues gjate rikuperimit. Perfundim pa shkelqim.

OfertaLek 1,500.00 ALL
Morgan Taylor Need for Speed

Shkelqyes i shpejte

shkelqyes per cdo maniky me tharje te shpejte pa furre uv.

OfertaLek 1,000.00 ALL

OfertaLek 15,000.00 ALL

OfertaLek 9,600.00 ALL
Morgan Taylor Daily Keratin Treatment

Trajtues thonjsh

trajtim keratine per ata qe preferojne te bejne pause dhe te rikuperojne trashesine dhe forcen e thonjve.

OfertaLek 1,800.00 ALL
REANIMATE

OfertaLek 1,000.00 ALL
Morgan Taylor Remedy Renewing Cuticle OilMorgan Taylor Remedy Renewing Cuticle Oil

OfertaNga Lek 1,500.00 ALL
STRIP EASESTRIP EASE

OfertaNga Lek 750.00 ALL
ACCELERATEACCELERATE

OfertaNga Lek 1,500.00 ALL
PURE CLEANSEPURE CLEANSE

OfertaNga Lek 2,000.00 ALL

OfertaLek 8,000.00 ALL

OfertaLek 8,000.00 ALL

OfertaLek 8,000.00 ALL
REACTMAX OPTICAL BRIGHTENER NAIL STRENGTHENER + EXTENDED WEAR BASE COAT
Morgan Taylor React Max Original Nail Strengthener + Extended Wear Base CoatMorgan Taylor React Max Original Nail Strengthener + Extended Wear Base Coat

OfertaLek 8,000.00 ALL
REACT TOP COAT PROFESSIONAL KIT

OfertaLek 6,300.00 ALL