Pasta Stiluese

Filtra

Sipas flokut

20 produkte

American Crew Whip CreamAmerican Crew Whip Cream

Paste stiluese flokesh

kontroll mesatar & shkelqim natyral & volum

OfertaLek 1,800.00 ALL
Style Masters California Days Molding CreamStilime flokesh te ç'rregullta ashtu si ne plazh me Style Masters Molding Cream | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

American Crew Matte ClayAmerican Crew Matte Clay

Stiluese flokesh mat

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Cream PomadeAmerican Crew Cream Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Heavy Hold PomadeAmerican Crew Heavy Hold Pomade

Stilues flokesh me shkelqim

ju mundeson kontrollin dhe shkelqimin me te larte te mundshem pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Forming CreamAmerican Crew Forming Cream

Paste stiluese flokesh

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL
Label.Men Sculpting Pomade | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,000.00 ALL
Label.m Pliable Definer | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Power Paste | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Moulding Clay | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Mesh Styling | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Matt Paste | Duo Cosmetics

OfertaNga Lek 2,300.00 ALL
Paste stiluese flokesh me efekt mat unisex Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh mat

krijoni stilime me teksture te larte dhe perfundim mat pa shkelqim. Force mesatare dhe elastike.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Paste stiluese flokesh unike me kontroll te larte per cdo model floku nga Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

stilues flokesh i mbushur me fibra per kontroll te larte jo ngrires qe zgjat 24h.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Puder Per Floke me Volum dhe Kontroll American Crew Boost Powder | Duo CosmeticsAmerican Crew Boost Powder

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Molding ClayAmerican Crew Molding Clay

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Grooming CreamAmerican Crew Grooming Cream

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Defining PasteAmerican Crew Defining Paste

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew PomadeAmerican Crew Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL
American Crew FiberAmerican Crew Fiber

Paste stiluese flokesh

i jep trashesi flokeve & kontroll te larte pa shkelqim

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL