Produktet

Filtra

Sipas flokut

1139 produkte

Janeke Pneumatic Narrow Brush Black

OfertaLek 3,000.00 ALL
Janeke Wavy Comb OroJaneke Wavy Comb Oro

OfertaLek 4,000.00 ALL
Janeke Long Tail Comb

OfertaLek 1,200.00 ALL
Janeke Black Fashion Comb

OfertaLek 1,400.00 ALL
Janeke Gold Toilette Comb

OfertaLek 4,200.00 ALL
Janeke Silver Toilette Comb

OfertaLek 3,200.00 ALL
Janeke Sectioning Cutting Comb

Kreher seksionesh

kreher i pershtatshem per ndarje ne seksione gjate prerjes.

OfertaLek 1,200.00 ALL
Janeke Flexible Black Cutting Comb

OfertaLek 1,000.00 ALL
Janeke Wide & Fine Black Waiving Comb
Janeke Beech Toilet Comb

OfertaLek 3,200.00 ALL
Janeke Metal Tail Comb

Kreher seksionesh boje

bisht metalik per seksione dhe krijimin e folieve gjate dekolirimit te fijeve.

OfertaLek 1,100.00 ALL
Janeke Pneumatic Molded Brush

OfertaLek 3,200.00 ALL
Janeke Pneumatic Paddle Brush

OfertaLek 4,500.00 ALL
Janeke SuperBrush Black

Kreher me ventilim

OfertaLek 2,800.00 ALL
Janeke BackCombing Bristle Brush Black
Janeke Soft Tip Styling Brush Black

OfertaLek 4,200.00 ALL
Janeke Soft Tip Spider Brush

OfertaLek 1,800.00 ALL
Janeke Thermal Spiral Brush Black Green 65mm
Janeke Thermal Spiral Brush Black Hot Pink 50ml
Janeke Thermal Spiral Brush Black Turquiose 40ml