Promocion

Filtra

Brand

7 produkte

- 28%
Uniq One Hair Treatment Duo Pack OriginalUniq One Hair Treatment Duo Pack Original

Set trajtues flokesh

paketimi permban 2 spraj uniq one me aromen klasike origjinale.

OfertaLek 2,600.00 ALL ÇmimiLek 3,600.00 ALL
Mbaruar
Seti Profesional Restart Shampo dhe Maske per trajtimin e flokeve te lyer nga Revlon Professional | Duo CosmeticsRestart Color Protective Shampoo & Mask

OfertaLek 2,800.00 ALL ÇmimiLek 4,300.00 ALL
Mbaruar
Seti profesional per rigjenerimin e flokut Restart nga Revlon Professional | Duo CosmeticsRestart Recovery Shampoo & Maske

OfertaLek 2,800.00 ALL ÇmimiLek 4,300.00 ALL
Mbaruar
Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick Hair Anti Age Serum 80ml | Duo CosmeticsBe Fabulous Normal/Thick Hair Anti Age Serum

OfertaLek 900.00 ALL ÇmimiLek 1,800.00 ALL
Mbaruar
Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick Hair Conditioner | Duo CosmeticsBe Fabulous Normal/Thick Hair Conditioner

OfertaLek 850.00 ALL ÇmimiLek 1,700.00 ALL
Oferte
Be Fabulous Fine Hair MaskBe Fabulous Fine Hair Mask

OfertaNga Lek 950.00 ALL ÇmimiLek 1,900.00 ALL
Mbaruar
Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Conditioner | Duo CosmeticsBe Fabulous Fine Hair Conditioner

OfertaNga Lek 850.00 ALL ÇmimiLek 1,700.00 ALL