Produkte stiluese flokesh per Meshkuj

Filtra

Sipas flokut

38 produkte

American Crew Whip CreamAmerican Crew Whip Cream

Paste stiluese flokesh

kontroll mesatar & shkelqim natyral & volum

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Prep & Prime Tonic | SagemaAmerican Crew Prep & Prime Tonic

Spraj para stilues

perforcues stilimi i cili aplikohet para tharjes se flokut per ti dhene strukture, trashje dhe pamje me te plote.

OfertaLek 1,800.00 ALL
5.0
American Crew Matte Clay SprayAmerican Crew Matte Clay Spray

Spraj stilues mat

aplikojeni para tharjes se flokut per trashje te fijes se flokut dhe volum.

OfertaLek 1,900.00 ALL
ARTERO SILICONE DETANGLE COMB

OfertaLek 1,200.00 ALL
Mbaruar
ARTERO SILICONE COMB BARBER FLEX 180

OfertaLek 1,200.00 ALL
Mbaruar
American Crew Grooming SprayAmerican Crew Grooming Spray

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Light Hold Texture LotionAmerican Crew Light Hold Texture Lotion
American Crew Medium Hold Spray GelAmerican Crew Medium Hold Spray Gel

OfertaLek 1,700.00 ALL
American Crew Finishing Spray

OfertaNga Lek 1,900.00 ALL
American Crew Alternator Finishing SprayAmerican Crew Alternator Finishing Spray
American Crew Matte ClayAmerican Crew Matte Clay

Stiluese flokesh mat

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Fiber Grooming FoamAmerican Crew Fiber Grooming Foam

OfertaLek 2,200.00 ALL
Fiksoni stilimin e flokut ne cast per femra dhe meshkj nga Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Pure Styler Strong Hold 3

Spraj stilues flokesh

fiksoni stilimin e flokeve te shkurter pas aplikimit te produkteve te tjera stiluese si pasta etj.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Cream PomadeAmerican Crew Cream Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Firm Hold Styling GelAmerican Crew Firm Hold Styling Gel

OfertaNga Lek 1,100.00 ALL
American Crew Tech Series Texture Foam | Duo CosmeticsAmerican Crew Tech Series Texture Foam
American Crew Tech Series Control Foam | Duo CosmeticsAmerican Crew Tech Series Control Foam
Mbaruar
American Crew Tech Series Boost Spray | Duo CosmeticsAmerican Crew Tech Series Boost Spray
American Crew Firm Hold Styling CreamAmerican Crew Firm Hold Styling Cream
American Crew Fiber CreamAmerican Crew Fiber Cream

OfertaLek 2,000.00 ALL