Style Masters

Filtra

Sipas flokut

14 produkte

Style Masters Photo Finisher Hairspray 3Style Masters Photo Finisher Hairspray 3

Llak stilues flokesh

fikson formen e stilimit me kontroll te larte.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Llak stilues flokesh profesional me kontroll mesatare Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Modular Hairspray 2

Llak stilues flokesh

llak me kontroll mesatare i cili ruan stilimin pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Mbaruar
Shkume stiluese flokesh profesionale me kontroll mesatare nga Style Masters | Duo Cosmetics

Shkume stiluese flokesh

shkume flokesh per stilime te cilat kerkojne strukture, aplikim para tharjes.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Fiksoni stilimin e flokut ne cast per femra dhe meshkj nga Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Pure Styler Strong Hold 3

Spraj stilues flokesh

fiksoni stilimin e flokeve te shkurter pas aplikimit te produkteve te tjera stiluese si pasta etj.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Mbaruar
Spray per stilime floket me volum tek rrenjet nga Style Masters | Duo Cosmetics

Spray stilues flokesh

aplikohet direkt mbi rrenje duke krijuar volum dhe ngritje aty ku duhet.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Shkume stiluese flokesh Volum nga Style Masters | Duo Cosmetics

Shkume stiluese flokesh

volum maksimal dhe trashje e fijes se flokut per pamje te plote dhe te shendetshme.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Xhel stilues floke kacurrela Style Masters | Duo CosmeticsLinja profesionale premium stiluese flokesh Style Masters | Duo Cosmetics

Xhel/krem stilues kacurrelash

rifresoni ondet me xhelin/krem i cili krijon kontroll mesatare per kacurrela te lirshme.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Xhel stilues floke kacurrela Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Curly Fanaticurls

Xhel/krem stilues kacurrelash

per kacurrela te theksura dhe nen kontroll.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Xhel stilues flokesh profesional Style Masters Defining Gel | Duo Cosmetics

Xhel stilues flokesh

force mesatare per aplikim si perfundues stilimi ose para tharjes se flokeve si strukture.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Pers stilime flokesh te crregullta dhe me teksture Style Masters Memory Spray | Duo Cosmetics

Spray stilues flokesh

krijoni stilime me tekstrure dhe perfundim mat pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Paste stiluese flokesh me efekt mat unisex Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh mat

krijoni stilime me teksture te larte dhe perfundim mat pa shkelqim. Force mesatare dhe elastike.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Paste stiluese flokesh unike me kontroll te larte per cdo model floku nga Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

stilues flokesh i mbushur me fibra per kontroll te larte jo ngrires qe zgjat 24h.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Style Masters California Days Molding CreamStilime flokesh te ç'rregullta ashtu si ne plazh me Style Masters Molding Cream | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

Serum flokesh premium Style Masters Brightistic Shine Serum | Duo CosmeticsStyle Masters Brightistic Shine Serum

Serum stilues flokesh

shkelqim dhe lemueshmeri ne fund te stilim te flokeve.

OfertaLek 1,800.00 ALL