Style Masters Curly

Filtra

Sipas flokut

7 produkte

Xhel stilues floke kacurrela Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Curly Fanaticurls

Xhel/krem stilues kacurrelash

per kacurrela te theksura dhe nen kontroll.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Paste stiluese flokesh unike me kontroll te larte per cdo model floku nga Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

stilues flokesh i mbushur me fibra per kontroll te larte jo ngrires qe zgjat 24h.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Xhel stilues floke kacurrela Style Masters | Duo CosmeticsLinja profesionale premium stiluese flokesh Style Masters | Duo Cosmetics

Xhel/krem stilues kacurrelash

rifresoni ondet me xhelin/krem i cili krijon kontroll mesatare per kacurrela te lirshme.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Fiksoni stilimin e flokut ne cast per femra dhe meshkj nga Style Masters | Duo CosmeticsStyle Masters Pure Styler Strong Hold 3

Spraj stilues flokesh

fiksoni stilimin e flokeve te shkurter pas aplikimit te produkteve te tjera stiluese si pasta etj.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Shkume stiluese flokesh Volum nga Style Masters | Duo Cosmetics

Shkume stiluese flokesh

volum maksimal dhe trashje e fijes se flokut per pamje te plote dhe te shendetshme.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Mbaruar
Spray per stilime floket me volum tek rrenjet nga Style Masters | Duo Cosmetics

Spray stilues flokesh

aplikohet direkt mbi rrenje duke krijuar volum dhe ngritje aty ku duhet.

OfertaLek 1,800.00 ALL
Serum flokesh premium Style Masters Brightistic Shine Serum | Duo CosmeticsStyle Masters Brightistic Shine Serum

Serum stilues flokesh

shkelqim dhe lemueshmeri ne fund te stilim te flokeve.

OfertaLek 1,800.00 ALL