Trajtime Manikyr Pedikyr

Filtra

Brand

27 produkte

Gelish Nourish Cuticle Oil

OfertaLek 1,000.00 ALL
Morgan Taylor Need for Speed

Shkelqyes i shpejte

shkelqyes per cdo maniky me tharje te shpejte pa furre uv.

OfertaLek 1,000.00 ALL
DETOX GINGER & GREEN TEA LOTIONDETOX GINGER & GREEN TEA LOTION

OfertaLek 1,200.00 ALL
CALM LAVENDER & SAGE LOTIONCALM LAVENDER & SAGE LOTION

OfertaLek 1,200.00 ALL

OfertaLek 9,600.00 ALL
Morgan Taylor Daily Keratin Treatment

Trajtues thonjsh

trajtim keratine per ata qe preferojne te bejne pause dhe te rikuperojne trashesine dhe forcen e thonjve.

OfertaLek 1,800.00 ALL
MAKE IT LAST TOP COAT PROFESSIONAL KIT
NEED FOR SPEED TOP COAT PROFESSIONAL KIT
MATTES A WRAPMATTES A WRAP

OfertaLek 1,000.00 ALL
MAKE IT LAST

OfertaLek 1,000.00 ALL
ENERGY INTRO KIT

OfertaLek 9,000.00 ALL
CALM INTRO KIT

OfertaLek 9,000.00 ALL
DISOLVE CUTICLE REMOVER & CALLUS SOFTENER
ENERGY ORANGE & LEMONGRASS LOTIONENERGY ORANGE & LEMONGRASS LOTION

OfertaNga Lek 1,200.00 ALL
RENEW SEABERRY & KUKUI LOTIONRENEW SEABERRY & KUKUI LOTION

OfertaLek 1,200.00 ALL
ENERGY ORANGE & LEMONGRASS BUTTER

OfertaLek 2,700.00 ALL
ENERGY ORANGE & LEMONGRASS SCRUB

OfertaLek 2,700.00 ALL
ENERGY ORANGE & LEMONGRASS MASQUE

OfertaLek 2,500.00 ALL
ENERGY ORANGE & LEMONGRASS SOAK

OfertaLek 2,200.00 ALL
CALM LAVENDER & SAGE BUTTER

OfertaLek 2,700.00 ALL