Uniq One All in One Hair Mask

10 benefite reale ne nje maske flokesh intensive profesionale.
Maske profesionale e cila hidraton dhe rigjeneron intensivisht duke ofruar 10 benefite te domosdoshme per çdo lloj floku.

OfertaLek 2,300.00 ALL

Linja Uniq One:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Artero Brush Konik 33mmArtero Brush Konik 33mm

OfertaLek 2,300.00 ALL
Artero Graphite 43mm BrushArtero Graphite 43mm Brush

OfertaLek 2,700.00 ALL
Mbaruar
Artero Tekila F4 Black Hair Dryer 2300W
Artero Ge-Bion 17 Flexible Vent

OfertaLek 2,200.00 ALL
Mbaruar
PROFESSIONAL IRONPROFESSIONAL IRON

OfertaLek 0.00 ALL