Uniq One All In One Shampoo

Shampo Profesionale Uniq One eshte krijuar per te ofruar lemueshmeri spektakolare per floke te mendafshte, plot shkelqim dhe te menaxhueshem. Formula e re dhe e permiresuar ju jep flokeve vitalitet dhe permireson teksturen e tyre

OfertaLek 2,500.00 ALL

Linja Uniq One:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.