Uniq One Spray Classic 150ml & 20ml Shampoo Sample

Seti permban Spraj Uniq One me aromen klasike 150ml, dhe shampon e re rigjeneruese Uniq One 20ml. Kombinim i pershtatshem per shume lloj flokesh, te ashper, te dekoloruar, te thate, kacurrela etj. Nuk rekomandohet shume per floke te holle.

OfertaLek 1,800.00 ALL

Linja Uniq One:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.