Uniq One Spray Classic 150ml + 100ml Shampoo

Seti permban Spraj Uniq One me aromen klasike 150ml, dhe shampon e re rigjeneruese Uniq One 100ml. Kombinim i pershtatshem per shume lloj flokesh, te ashper, te dekoloruar, te thate, kacurrela etj. Nuk rekomandohet shume per floke te holle.

OfertaLek 1,900.00 ALL

Linja Uniq One:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.