American Crew

Produkte profesionale per kujdesjen ndaj meshkujve per perdorim ne shtepi apo berber. Shikoni te gjitha produktet poshte, ose filtroni sipas kategorise, efektit te preferuar etj.

Filtra

Sipas flokut

67 produkte

American Crew Whip CreamAmerican Crew Whip Cream

Paste stiluese flokesh

kontroll mesatar & shkelqim natyral & volum

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Prep & Prime Tonic | SagemaAmerican Crew Prep & Prime Tonic

Spraj para stilues

perforcues stilimi i cili aplikohet para tharjes se flokut per ti dhene strukture, trashje dhe pamje me te plote.

OfertaLek 1,800.00 ALL
5.0
American Crew Matte Clay SprayAmerican Crew Matte Clay Spray

Spraj stilues mat

aplikojeni para tharjes se flokut per trashje te fijes se flokut dhe volum.

OfertaLek 1,900.00 ALL
American Crew Anti Hairloss Scalp LotionAmerican Crew Anti Hairloss Scalp Lotion

Trajtues kundra renies

i mbushur me perberes aktiv te cilet ushqejne, forcojne dhe rigjenerojne floket e dobet qe bien.

OfertaLek 3,800.00 ALL
American Crew Anti Hairloss ShampooAmerican Crew Anti Hairloss Shampoo

Shampo kundra renies

pastrim delikat dhe perberes rigjenerues kundra renies se flokut

OfertaNga Lek 1,900.00 ALL
Mbaruar
American Crew Precision Color Shaker BottleAmerican Crew Precision Color Shaker Bottle
American Crew Precision Small Color BrushAmerican Crew Precision Small Color Brush
Mbaruar
American Crew Precision Blading Color CombAmerican Crew Precision Blading Color Comb
American Crew Precision Hair Color SpongeAmerican Crew Precision Hair Color Sponge
Mbaruar
American Crew Barber Mirror

OfertaLek 0.00 ALL
Mbaruar
Parfum per Meshkuj American Crew Win Fragrance | Duo CosmeticsParfum per Meshkuj American Crew Win Fragrance | Duo Cosmetics

OfertaLek 4,500.00 ALL
American Crew Detox ShampooAmerican Crew Detox Shampoo

Floke

OfertaNga Lek 1,800.00 ALL
American Crew Daily Moisturizing ConditionerAmerican Crew Daily Moisturizing Conditioner
American Crew Daily Deep Moisturizing ShampooAmerican Crew Daily Deep Moisturizing Shampoo

Floke

American Crew Daily Cleansing ShampooAmerican Crew Daily Cleansing Shampoo

Shampo floke normal ose yndyre

Shampo e perditshme per meshkur me floke normal ose me yndyre. Pastron yndyrnat e teperta per stilim me efikas.

OfertaNga Lek 1,500.00 ALL
Mbaruar
American Crew Grooming SprayAmerican Crew Grooming Spray

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Post Shave Cooling Lotion
American Crew Light Hold Texture LotionAmerican Crew Light Hold Texture Lotion
American Crew Medium Hold Spray GelAmerican Crew Medium Hold Spray Gel

OfertaLek 1,700.00 ALL
American Crew 2in1 Skin Mousturizer & Beard ConditionerUshqyes Mjekre dhe Hidratues Lekure American Crew 2 in 1 Skin Moisturizer & Beard Conditioner | Duo Cosmetics

Krem stilues mjekre

hidraton mjekren dhe lekuren, per mjeker mesatare ose te gjate

OfertaLek 2,100.00 ALL