Hair Care

Filtra

Sipas flokut

9 produkte

Restart Pro Care System Antioxidant Powder PrimerRestart Pro Care System Antioxidant Powder Primer

Puder Restart Pro Care System

pudra antioksiduese e cila perzihet me trajtuesit e lengshem Restart Pro Care System. 30x5g.

OfertaLek 7,000.00 ALL
Restart Pro Care System Color & Shine Sealer ShotRestart Pro Care System Color & Shine Sealer Shot

Trajtues per floke te lyer

per transformim te menjehershem te flokeve te lyer, mbrojtje e ngjyres dhe shkelqim afatgjate.

OfertaLek 5,000.00 ALL
Restart Pro Care System Repair Bonding ShotRestart Pro Care System Repair Bonding Shot

Trajtues floke te demtuar

trajtues profesional per floket e demtuar ndaj dekolorimit dhe lyerjeve te shpeshta.

OfertaLek 5,000.00 ALL
Restart Pro Care System Density Fortifying ShotRestart Pro Care System Density Fortifying Shot

Trajtues floke te dobet & holle

forcim, trashesi dhe volum per floket e dobet apo te rralle.

OfertaLek 5,000.00 ALL
revlon professional RESTART BALANCE MOISTURE LOTION | Duo CosmeticsRestart Balance Scalp Moisturizing Lotion
Revlon Professional Restart Anti Hair Loss Spray | Duo CosmeticsRestart Balance Anti Hair Loss Direct Spray

spraj trajtues intensiv kundra renies se flokut

OfertaLek 3,200.00 ALL
Maske flokesh Arxhile per skalp me yndyre Restart | Duo CosmeticsRestart Balance Clay Scalp Mask

OfertaLek 5,500.00 ALL
Label.m Snapshot Volume Boost | Duo Cosmetics

OfertaLek 600.00 ALL
Label.m Snapshot Colour Revive | Duo Cosmetics

OfertaLek 600.00 ALL