Morgan Taylor

Filtra

Brand

21 produkte

Morgan Taylor Stick With It Base Coat
REANIMATE

OfertaLek 1,000.00 ALL
Morgan Taylor Remedy Renewing Cuticle OilMorgan Taylor Remedy Renewing Cuticle Oil

OfertaNga Lek 1,500.00 ALL
Morgan Taylor Daily Keratin Treatment

Trajtues thonjsh

trajtim keratine per ata qe preferojne te bejne pause dhe te rikuperojne trashesine dhe forcen e thonjve.

OfertaLek 1,800.00 ALL
STRIP EASESTRIP EASE

OfertaNga Lek 750.00 ALL
ACCELERATEACCELERATE

OfertaNga Lek 1,500.00 ALL
PURE CLEANSEPURE CLEANSE

OfertaNga Lek 2,000.00 ALL
REACTMAX OPTICAL BRIGHTENER NAIL STRENGTHENER + EXTENDED WEAR BASE COAT
Morgan Taylor React Max Original Nail Strengthener + Extended Wear Base CoatMorgan Taylor React Max Original Nail Strengthener + Extended Wear Base Coat
Morgan Taylor React Max Satin Nail Strengthener

Forcues thonjsh

aplikojeni si shtrese baze mbi thonj te holle dhe te dobet si perforcues gjate rikuperimit. Perfundim pa shkelqim.

OfertaLek 1,500.00 ALL
REACT TOP COAT PROFESSIONAL KIT

OfertaLek 6,300.00 ALL
REACT BASE COAT PROFESSIONAL KIT

OfertaLek 6,300.00 ALL
MAKE IT LAST TOP COAT PROFESSIONAL KIT
STICK WITH IT BASE COAT PROFESSIONAL KIT
NEED FOR SPEED TOP COAT PROFESSIONAL KIT
Morgan Taylor React Top CoatMorgan Taylor React Top Coat

OfertaLek 1,300.00 ALL
Morgan Taylor React Base CoatMorgan Taylor React Base Coat

OfertaLek 1,300.00 ALL
Morgan Taylor Go Ahead And Grow Fortifying Base Coat
MATTES A WRAPMATTES A WRAP

OfertaLek 1,000.00 ALL
MAKE IT LAST

OfertaLek 1,000.00 ALL