Per Meshkuj

Filtra

Sipas flokut

40 produkte

American Crew FiberAmerican Crew Fiber

Paste stiluese flokesh

i jep trashesi flokeve & kontroll te larte pa shkelqim

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL
American Crew Forming CreamAmerican Crew Forming Cream

Paste stiluese flokesh

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL
American Crew Matte ClayAmerican Crew Matte Clay

Stiluese flokesh mat

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Heavy Hold PomadeAmerican Crew Heavy Hold Pomade

Stilues flokesh me shkelqim

ju mundeson kontrollin dhe shkelqimin me te larte te mundshem pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew PomadeAmerican Crew Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL
American Crew Grooming CreamAmerican Crew Grooming Cream

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Fiber CreamAmerican Crew Fiber Cream

OfertaLek 2,000.00 ALL
American Crew Firm Hold Styling GelAmerican Crew Firm Hold Styling Gel

OfertaNga Lek 1,100.00 ALL
Puder Per Floke me Volum dhe Kontroll American Crew Boost Powder | Duo CosmeticsAmerican Crew Boost Powder

OfertaLek 1,800.00 ALL
Paste stiluese flokesh unike me kontroll te larte per cdo model floku nga Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh

stilues flokesh i mbushur me fibra per kontroll te larte jo ngrires qe zgjat 24h.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Defining PasteAmerican Crew Defining Paste

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Molding ClayAmerican Crew Molding Clay

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Cream PomadeAmerican Crew Cream Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Finishing Spray

OfertaNga Lek 1,900.00 ALL
Style Masters Photo Finisher Hairspray 3Style Masters Photo Finisher Hairspray 3

Llak stilues flokesh

fikson formen e stilimit me kontroll te larte.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Whip CreamAmerican Crew Whip Cream

Paste stiluese flokesh

kontroll mesatar & shkelqim natyral & volum

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew SuperglueAmerican Crew Superglue

Xhel flokesh ekstrem

per stilime te fiksuara 24 ore, pa alkol dhe lahet me lehtesi.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Fiber Grooming FoamAmerican Crew Fiber Grooming Foam

OfertaLek 2,200.00 ALL
Paste stiluese flokesh me efekt mat unisex Style Masters | Duo Cosmetics

Paste stiluese flokesh mat

krijoni stilime me teksture te larte dhe perfundim mat pa shkelqim. Force mesatare dhe elastike.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Light Styling Gel | SagemaAmerican Crew Light Hold Styling Gel

Xhel flokesh i lehte

OfertaNga Lek 1,800.00 ALL