Proyou

Filtra

Sipas flokut

31 produkte

Proyou Twister Scrunch Curl Activating GelXhel Stilues per floke kacurrela ProYou Twister Scrunch nga Revlon Professional | Duo Cosmetics

Xhel/Krem stilues kacurrelash

baza stiluese per cdo floke me onde apo kacurrela. Kontroll elastik dhe jo fiksues.

OfertaNga Lek 700.00 ALL
Proyou Twister Curl Moisturizing Shampoo | Duo CosmeticsProyou Twister Curl Shampoo

Shampo kacurrela

shampo e cila siguron hidratimin dhe strukturen e duhur per krijimin e kacurrelave perfekte.

OfertaNga Lek 1,200.00 ALL
Proyou Twister Curl Moisturizing Conditioner | Duo CosmeticsProyou Twister Curl Conditioner

Balsam kacurrelash

kyçni hidratimin dhe mbyllin kutikulat e flokeve kacurrela per te leiminuar frizz.

OfertaLek 1,300.00 ALL
Shampo kundra toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo CosmeticsShampo kundra toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo Cosmetics

Shampo neutralizim zverdhje

neutralizoni tonet e verdha mbi floke bjonde me çdo larje.

OfertaNga Lek 500.00 ALL
Revlon Professional Pro You Winner Anti Hair Loss Shampoo | Duo Cosmetics Proyou Winner Anti Hair Loss Shampoo

Shampo kundra renies

shampo kundra renies se flokut.

OfertaLek 1,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE FIXER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Fixer Repair Shampoo

OfertaNga Lek 500.00 ALL
revlon professional PROYOU THE FIXER MASK | Duo CosmeticsProyou Fixer Repair Mask

OfertaNga Lek 400.00 ALL
Revlon Professional Proyou Anti Hair Loss Treatment | Duo CosmeticsProyou Winner Anti Hairloss Treatment

Ampula kundra renies

ampula kundra renies se flokut

OfertaLek 2,700.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER MASK | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Mask

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Revlon Professional Pro You Anti Dandruff Shampoo | Duo CosmeticsProyou Balance Anti Dandruff Shampoo

Shampo anti zbokth

qesteson skalin dhe shmang ri-krijimin e zbokthit.

OfertaLek 1,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Shkume pa shplarje per neutralizimin e toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo CosmeticsShkume pa shplarje per neutralizimin e toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo Cosmetics

OfertaLek 1,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE FIXER SHIELD | Duo CosmeticsProyou Fixer Heat Protection Shield

OfertaLek 1,800.00 ALL
revlon professional PROYOU THE TAMER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Tamer Smoothing Conditioner

OfertaLek 1,300.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Conditioner

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE TAMER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Tamer Smoothing Shampoo

OfertaNga Lek 1,200.00 ALL
revlon professional PROYOU THE AMPLIFIER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Amplifier Volumizing Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE KEEPER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Proyou Twister Beach Style Activator SprayProyou Twister Beach Style Spray

Spraj stilues flokesh

krijoni stilime me teksture maksimale dhe efekt plazhi pa i fiksuar.

OfertaLek 1,700.00 ALL
Revlon Professional PROYOU HAIRSPRAY STRONG | Duo CosmeticsProyou Setter Extreme Hold Hairspray

OfertaNga Lek 700.00 ALL