American Crew

Produkte profesionale per kujdesjen ndaj meshkujve per perdorim ne shtepi apo berber. Shikoni te gjitha produktet poshte, ose filtroni sipas kategorise, efektit te preferuar etj.

Filtra

Sipas flokut

29 produkte

American Crew Whip CreamAmerican Crew Whip Cream

Paste stiluese flokesh

kontroll mesatar & shkelqim natyral & volum

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Prep & Prime Tonic | SagemaAmerican Crew Prep & Prime Tonic

Spraj para stilues

perforcues stilimi i cili aplikohet para tharjes se flokut per ti dhene strukture, trashje dhe pamje me te plote.

OfertaLek 1,800.00 ALL
5.0
American Crew Matte Clay SprayAmerican Crew Matte Clay Spray

Spraj stilues mat

aplikojeni para tharjes se flokut per trashje te fijes se flokut dhe volum.

OfertaLek 1,900.00 ALL
Mbaruar
American Crew Grooming SprayAmerican Crew Grooming Spray

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Light Hold Texture LotionAmerican Crew Light Hold Texture Lotion
American Crew Medium Hold Spray GelAmerican Crew Medium Hold Spray Gel

OfertaLek 1,700.00 ALL
American Crew Finishing Spray

OfertaNga Lek 1,900.00 ALL
American Crew Alternator Finishing SprayAmerican Crew Alternator Finishing Spray
American Crew Matte ClayAmerican Crew Matte Clay

Stiluese flokesh mat

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Fiber Grooming FoamAmerican Crew Fiber Grooming Foam

OfertaLek 2,200.00 ALL
American Crew Cream PomadeAmerican Crew Cream Pomade

Paste stiluese flokesh

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Firm Hold Styling GelAmerican Crew Firm Hold Styling Gel

OfertaNga Lek 1,100.00 ALL
American Crew Tech Series Texture Foam | Duo CosmeticsAmerican Crew Tech Series Texture Foam
American Crew Tech Series Control Foam | Duo CosmeticsAmerican Crew Tech Series Control Foam
Mbaruar
American Crew Tech Series Boost Spray | Duo CosmeticsAmerican Crew Tech Series Boost Spray
American Crew Firm Hold Styling CreamAmerican Crew Firm Hold Styling Cream
American Crew Fiber CreamAmerican Crew Fiber Cream

OfertaLek 2,000.00 ALL
American Crew Heavy Hold PomadeAmerican Crew Heavy Hold Pomade

Stilues flokesh me shkelqim

ju mundeson kontrollin dhe shkelqimin me te larte te mundshem pa i ngrire floket.

OfertaLek 1,800.00 ALL
American Crew Forming CreamAmerican Crew Forming Cream

Paste stiluese flokesh

OfertaNga Lek 1,400.00 ALL
Puder Per Floke me Volum dhe Kontroll American Crew Boost Powder | Duo CosmeticsAmerican Crew Boost Powder

OfertaLek 1,800.00 ALL