PROYOU

Filtra

Sipas flokut

31 produkte

Mbaruar
revlon professional PROYOU THE AMPLIFIER CONDITIONING FOAM | Duo CosmeticsProyou Amplifier Volumizing Conditioning Foam
revlon professional PROYOU THE AMPLIFIER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Amplifier Volumizing Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Revlon Professional Pro You Anti Dandruff Shampoo | Duo CosmeticsProyou Balance Anti Dandruff Shampoo

Shampo anti zbokth

qesteson skalin dhe shmang ri-krijimin e zbokthit.

OfertaLek 1,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE FIXER BOOSTER | Duo CosmeticsProyou Fixer Booster Treatment

OfertaLek 2,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE FIXER MASK | Duo CosmeticsProyou Fixer Repair Mask

OfertaNga Lek 400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE FIXER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Fixer Repair Shampoo

OfertaNga Lek 500.00 ALL
revlon professional PROYOU THE KEEPER BOOSTERS | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Booster Treatment
revlon professional PROYOU THE KEEPER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Conditioner

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE KEEPER MASK | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Mask

OfertaNga Lek 400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE KEEPER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Keeper Color Care Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
Mbaruar
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER BOOSTER | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Booster Treatment

OfertaLek 2,400.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Conditioner

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER MASK | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Mask

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Moisturizer Shampoo

OfertaNga Lek 600.00 ALL
revlon professional PROYOU THE TAMER CONDITIONER | Duo CosmeticsProyou Tamer Smoothing Conditioner

OfertaLek 1,300.00 ALL
revlon professional PROYOU THE TAMER SHAMPOO | Duo CosmeticsProyou Tamer Smoothing Shampoo

OfertaNga Lek 1,200.00 ALL
Shkume pa shplarje per neutralizimin e toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo CosmeticsShkume pa shplarje per neutralizimin e toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo Cosmetics

OfertaLek 1,400.00 ALL
Shampo kundra toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo CosmeticsShampo kundra toneve te verdha per bjonde platin Revlon Professional Proyou Toner | Duo Cosmetics

Shampo neutralizim zverdhje

neutralizoni tonet e verdha mbi floke bjonde me çdo larje.

OfertaNga Lek 500.00 ALL
Proyou Twister Curl Moisturizing Conditioner | Duo CosmeticsProyou Twister Curl Conditioner

Balsam kacurrelash

kyçni hidratimin dhe mbyllin kutikulat e flokeve kacurrela per te leiminuar frizz.

OfertaLek 1,300.00 ALL
Proyou Twister Curl Moisturizing Shampoo | Duo CosmeticsProyou Twister Curl Shampoo

Shampo kacurrela

shampo e cila siguron hidratimin dhe strukturen e duhur per krijimin e kacurrelave perfekte.

OfertaNga Lek 1,200.00 ALL