Restart Pro Care System Color & Shine Sealer Shot

Per transformim te menjehershem te flokeve te lyer, mbrojtje e ngjyres dhe shkelqim afatgjate. Perzihet me Pro Care Antioxidant Powder ose ne kombinim me trajtuesit e tjere Pro Care System sipas nevojes. Density per me shume dendesi dhe volum, apo Repair per me shume efekt riparues.

OfertaLek 5,000.00 ALL

Linja Restart Pro Care System:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Restart Pro Care System Density Fortifying ShotRestart Pro Care System Density Fortifying Shot

Trajtues floke te dobet & holle

forcim, trashesi dhe volum per floket e dobet apo te rralle.

OfertaLek 5,000.00 ALL
Restart Pro Care System Repair Bonding ShotRestart Pro Care System Repair Bonding Shot

Trajtues floke te demtuar

trajtues profesional per floket e demtuar ndaj dekolorimit dhe lyerjeve te shpeshta.

OfertaLek 5,000.00 ALL
Duo Cosmetics RESTART COLOR PROTECT MIST | Duo CosmeticsRestart Color 1 Minute Protective Color Mist
Restart Color Protective Gentle CleanserRestart Color Protective Gentle Cleanser

OfertaNga Lek 1,800.00 ALL
Restart Color Protective Jelly MaskRestart Color Protective Jelly Mask

OfertaNga Lek 2,500.00 ALL
Restart Color Protective Melting Conditioner
Mbaruar
Pastro tonet e verdha me disa pika Restart Purple dropsRestart Color Purple Drops

OfertaLek 2,500.00 ALL
Restart Color Purple ShampooRestart Color Purple Shampoo

Shampo pigment purple

OfertaNga Lek 2,000.00 ALL