Restart Pro Care System Density Fortifying Shot

OfertaLek 5,000.00 ALL

Linja Restart Pro Care System:

Sugjerime

Produkte te ngjashme, alternativa ose plotesuese qe mund tju interesojne.

Restart Pro Care System Color & Shine Sealer ShotRestart Pro Care System Color & Shine Sealer Shot

Trajtues per floke te lyer

per transformim te menjehershem te flokeve te lyer, mbrojtje e ngjyres dhe shkelqim afatgjate.

OfertaLek 5,000.00 ALL
Restart Pro Care System Repair Bonding ShotRestart Pro Care System Repair Bonding Shot

Trajtues floke te demtuar

trajtues profesional per floket e demtuar ndaj dekolorimit dhe lyerjeve te shpeshta.

OfertaLek 5,000.00 ALL
Revlon Professional Restart Anti Hair Loss Spray | Duo CosmeticsRestart Balance Anti Hair Loss Direct Spray

spraj trajtues intensiv kundra renies se flokut

OfertaLek 3,200.00 ALL
Label.m Brunette Texturising Volume Spray | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL
Label.m Texturising Volume Spray | Duo Cosmetics

OfertaLek 2,300.00 ALL